FOTO: null

Ovogodišnji Exit festival, osim po fenomenalnim nastupima „Bastille“, Eli Golding, Dejvida Gete, „Vačines“, Viz Kalifa, „The Prodigy“ i drugih sjajnih izvođača, ostaće upamćen i po tome da je za četiri dana zabeležena rekordna poseta od ukupno više od 195

Bez dileme najveći broj posetilaca na ovogodišnjem Exitu bio je noćas, što je i bilo za očekivati s obzirom na to da su na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupale možda i najveće zvezde ovogodišnjeg festivala Viz Kalifa i "The Prodigy", koji su sa glavne festivalske bine emitovali pravu energiju kojom su na najbolji način pokazali šta je Exit magija.

Prema informacijama koje je Tanjug dobio od organizatora festivala, poslednje večeri ovogodišnjeg festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi se okupilo više od 55.000 posetilaca, a tačan broj organizatori će objaviti u ponedeljak.

Ono što se zna jeste da je pola sata pre ponoći poseta bila za 12.000 veća nego u isto vreme predhodne večeri, a na ulazima u festivalski prostor i posle ponoći je bila ogromna gužva, pa će sudeći po tome, dosadašnji rekord biti značajno premašen.

Osim glavnog stejdža izuzetno kvalitetan program je bio i na drugim festivalskim binama, a jedna od zvezdi večeri bila  je i legenda jugoslovenske muzike Josipa Lisac, čiji nastup je propratio veliki broj uglavnom starijih posetilaca.

U vrelu atmosferu poslednje večeri Exita odlično se uklopila i finalna utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu Francuska - Portugal, čiji direktan prenos je pratio veliki broj gledalaca preko video bima postavljenog na "rege stejdžu".

Na Petrovaradinskoj tvrđavi je spuštena zavesa na ovogodišnju Exit magiju, a Exit avantura se nastavlja na plaži Jaz u Budvi, gde će od 14. do 16. jula biti održana letnja verzija ovog festivala - See Dance festival.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )