FOTO: null

Ukoliko razmišljate gdje pronaći osvježenje i mjesto za relaksaciju u ovim vrelim ljetnim danima, onda je Etno kamp Tavna vaš najbolji izbor.

Kamp se nalazi u Ravnoj Banjici, kilometar od manastira Tavna,  prema Krćini.  Za prostorno uređenje i cjelokupni ambijent kampa pobrinuo se vlasnik na čijem se posjedu ovaj kamp nalazi.

Na 2,5 dunuma zemlje, uz rijeku Tavna, u raskošnom prirodnom okrilju, napravljene su klupe i stolovi za odmor, a na udaljenosti 150 m od tog mjesta nalaze se i posebno atraktivni prirodni vodopadi. U sklopu kampa nalazi se i vodenica koja je u funkciji i u koju dolaze po kvalitetno brašno ljudi iz cijele Semberije. Mir i tišina na čistom vazduhu je ono što privlači brojne posjetioce kampa koji se nalazi na svega 2,5 kilometra od čuvene Novakove pećine,  do koje se može stići lijepo uređenim planinskim stazama.

U kampu  se najčešće okuplja omladina, provodeći vrijeme u druženju uz roštilj. Najveća okupljanja posjetilaca zabilježena su za Prvi maj kada  se na ovom mjestu organizuje proslava. Ove godine je zabilježena i rekordna posjećenost kampu za prvomajske praznike. Ulaz za posjetioce je slobodan, a kamp je otvoren 24 sata dnevno.

Stoga, ako ste umorni od brzog ritma gradskog života, gužve, te željni odmora Etno kamp Tavna  je idealno mjesto za vas, jer tu ćete naći mir uživajući u ljepoti krajolika i osvježavajućoj  hladovini zelenila.

Piše : Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )