FOTO: InfoBijeljina

Njegovo preosveštensto episkop zvorničko-tuzlanski Fotije dobitnik je najznačajnijeg priznanja Povelje grada Bijeljina, koje će mu sutra biti uručeno na svečanoj sjednici povodom Dana grada.

U obrazloženju se navodi da je episkop Fotije dao nemjerljiv doprinos u razvoju i očuvanju srpske kulture i duhovnosti i svojim dobrotvornim, književnim i društveno-korisnim radom uticao na sveukupni društveni život Bijeljine.
 
Iz Skupštine je najavljeno da će svečana sjednica povodom Dana grada biti održana sutra u 16.00 časova u Centru za kulturu "Semberija".
 
Polaganje vijenaca na centralni spomenik poginulim borcima je u 15.30 časova na Trgu u centru grada.
 
Predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević rekao je novinarima da je prethodnih godinu dana rad bio dinamičan i da su sve planirane sjednice održane, uz nekoliko tematskih zasjedanja o pitanjima od značaja za život građana.
 
- Skupština grada usvojila je sve odluke koje su bile u interesu grada i u okviru svojih nadležnosti dala značajan doprinos razvoju Bijeljine - ocijenio je Đurđević.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )