FOTO: InfoBijeljina

Trogodišnje dijete koje je juče povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi transportovano je u Beograd zbog težine povreda, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

"Na magistralnom putu Bijeljina-Tuzla u mjestu Maleševci opština Ugljevik, dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su teretno motorno vozilo marke "iveko" kojim je upravljao S.T. koji je zadobio lakše tjelesne povrede, putničko vozilo marke "škoda" kojim je upravljalo lice P.M. i putničko vozilo marke "ford" kojim je upravljalo lice N.Ž. koji je zadobio tjelesne povrede o čijem se stepenu doktori nisu izjasnili  i putnik u vozilu dijete (2017)", rekli su za InfoBijeljina u Policiji. 

Dodaju da je dijete zadobilo tjelesne povrede koje su opasne po život, zbog težine povreda djete je prevezeno u Beograd na dalje liječenje. 

U vremenu od 15.20 časova do 17.15 časova na snazi je bila obustava saobraćaja za teretna motorna vozila i autobuse.

O svemu je obavješten dežurni tužilac, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do ove teške saobraćajne nezgode.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )