FOTO: undefined

Srpski filmski reditelj Emir Kusturica rekao je u intervjuu za TASS da je odabrao Soči za mjesto snimanja svog novog filma "The Engineer of Easy Walks".

Prema njegovim riječima, film govori o mladiću koji radi kao odžačar, ali se istovremeno bavi "inženjeringom lakog hoda", što znači da ide u šetnje s onima kojima je potrebno društvo.
 
Kusturica opisuje put jednog od junaka njegovog filma.

"Gdje god želite, on će da ide sa vama, jer je dobra osoba. Postoji, međutim, problem. Zaljubljuje se u prelijepu mladu djevojku koja je u nevolji, ima problematičnog oca. Izgubio je sav svoj novac, čak i ona sredstva koja su prikupljena za bolesnog brata naših voljenih inženjera. Novac je bio namijenjen spasavanju dječaka. Da bi platila ljekarima, ova mlada žena odlučuje da sama zaradi novac tako što će da postane prostitutka. Ona odlazi u Sankt Peterburg, glavni junak joj gubi trag. Zatim se i on seli tamo i postaje dostavljač pica da bi preživio, a sve ostalo vidjećete već u filmu."
 
Proslavljeni reditelj, kako kaže, planira da snima i filmove u Kazanju, Sankt Peterburgu i Sibiru.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )