FOTO: biscani.ba

Ekipa "How Ridicoulousa" odlučila je obaviti interesantno testiranje. Iz helikoptera su sa 300 metara bacili tri telefona u želji da otkriju da li će ijedan od njih "preživjeti" pad.

Prati ih pet miliona ljudi, a ovaj kreativni trojac trudi se da svoje pratitoce svako malo obraduje novim interesantnim sadržajima. Upravo su zbog toga odlučili napraviti interesantan test s Iphoneom 11, Nokiom 3310 i Samsungom S10.

Već na trećoj minuti videa možemo vidjeti kako bacaju Nokiu 3310 sa 45 metara. Telefon se prilikom pada blago oštećuje ekran te mu spada maska koja čuva bateriju. Međutim, telefon ipak radi.

Zatim ga bacaju sa 76 metara, raspada se u potpunosti, ali još uvijek radi. Na kraju ga bacaju sa 300 metara i zatim idu pogledati da li je još uvijek u funkciji, nakon čega se oduševljavaju činjenicom da radi i nastavljaju igrati igrice na njemu.

Ubrzo bacaju i druge telefone. iPhone su ostavili u zaštitnoj maski, te je uspio preživjeti pad samo sa slomljenom maskicom. Samsung je prošao slično, ali mu je pri padu pukla kamera.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )