FOTO: null

Berni Eklston je uveren da bi Vladimir Putin trebao da upravlja celom Evropom. To je čovek koji radi ono što govori i sve dovodi do kraja

Berni Eklston je uveren da bi Vladimir Putin trebao da upravlja celom Evropom. To je čovek koji radi ono što govori i sve dovodi do kraja, naglasio je predsednik „Formule 1“.

Šef „Formule 1“ Berni Eklston izjavio je da bi želeo da vidi Vladimira Putina kao lidera Evrope, navodi „Biznis insajder“.

„On treba da upravlja Evropom“, rekao je Eklston na konferenciji o marketingu u Londonu.

On se založio i za izlazak Velike Britanije iz EU, rekavši da članstvo u EU ne donosi Londonu ekonomsku korist.

„Treba da se otarasimo Brisela i na čelu treba da bude Putin. On radi to što govori. On dovodi stvari do kraja“, dodao je Eklston.

Eklston je više puta izjavljivao da poštuje ruskog predsednika. U intervjuu, uoči 85. rođendana, na pitanje šta inspiriše predsednika „Formule 1“, on je odgovorio.

„Možda gospodin Ferari ili Kolin Čepmen. Takav tip ljudi. Gospodin Putin gubi vreme u Rusiji — on treba da upravlja celom Evropom, jer niko drugi to ne može“, dodao je Eklston.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )