FOTO: null

Ekipa televizijske serije „Državni posao“ - glumci Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković sutra i u petak, 11. decembra, naći će se na ulicama Banjaluke i Bijeljine, gdje će u svom prepoznatljivom maniru intervjuisati prolaznike o trenutno naj

Poznata trojka će napustiti svoju arhivu i najprije će sutra posjetiti Banjaluku, kada će sa građanima razgovarati o prazničnom duhu i planovima za dolazeće proslave. 

Prolaznici će, takođe, imati priliku da se fotografišu sa Čvarkovim, Boškićem i Torbicom, te da na taj način ovjekovječe ovo druženje. 

Istu priliku dobiće i stanovnici Bijeljine u petak, 11. decembra, kada će ekipa "Državnog posla" prošetati ulicama ovog grada. 

Serija "Državni posao" emituje se na Radio-televiziji Vojvodine /RTV/ od 2012. godine, a priče trojice karakterno raznovrsnih radnika u arhivskom odjeljenju nefunkcionalnog državnog organa brzo su postale jedan od najgledanijih televizijskih sadržaja, ne samo u Srbiji, već i u okolnim zemljama. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )