FOTO: null

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Anadolu Efesa 86:72 u hali Aleksandar Nikolić u meču 21. kola Evrolige.

Crveno-bijeli su tako prekinuli sjajnu seriju od sedam uzastopnih pobjeda u elitnom takmičenju, a 13 ukupno. Turski tim nanio je i drugi poraz ekipi Dejana Radonjića u sezoni, poslije poraza u Istanbulu 100:79.

Srpski šampion sada ima skor od 12 pobeda i devet poraza, a tim Velimira Perasovića je na 10 pobjeda i 11 poraza. Zvezda u narednom kolu gostuje ekipi CSKA, dok Efes dočekuje Armani.

Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je marko Simonović sa 17 poena i pet skokova, 13 poena ubacio je Čarls Dženkins, uz sedam asistencija. Sa po 12 poena susret su završili Bjelica i Volters, dok su ekipi falili poeni Kzmića i Jovića koji su imali problema sa povredama u ranijim mečevima

U pobjedničkom timu raspoložen je bio Braun sa 20 poena i 11 skokova, pratio ga je Dešon sa 17, a jedan manje dodao je Danston. Ertel je imao dobru partiju sa 12 poena i 15 skokova.

Zvezda je dobro otvorila meč, imala prednost, ali je Efes uspeo da preokrene do kraja poluvremena. U nekoliko navrata crveno-bijeli su pokušavali da se vrate u meč, ali se osetio umor na parketu, gosti su to lijepo koristili i u jednom trenutku imali 22 poena prednost, pa srpski tim nije imao snage za veliki preokret.

Evroliga, 21. kolo:

Galatasaraj – PAO 84:79

Baskonija – Real Madrid

Crvena zvezda - Efes 72:86


četvrtak:

Uniks – Olimpijakos 75:90

Fenerbahče – CSKA 77:71

Žalgiris – Barselona 89:85

Bamberg – Makabi 90:75

Armani - Darušafaka 89:87

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )