FOTO: null

U organizaciji Moto kluba ,,Bijeljina,, i opštine Ugljevik, u ovoj podmajevičkoj opštini danas je organozovao niz aktivnosti s ciljem edukacije o bezbjednosti u saobraćaju.

Članovi Moto kluba "Bijeljina" dijelili su letke "Stop saobraćajnim nezgodama", a volonteri Crvenog krsta održali su javni čas prve pomoći. 

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da bezbjednosti saobraćaja treba posvetiti posebnu pažnju. 

"Podržavamo aktivnost koja ima za cilj smanjenje saobraćajnih nezgoda. Svjedoci smo da ih iz dana u dan imamo veliki broj, nažalost, veoma često sa smrtnim ishodima. Svi bismo trebalo više da radimo kako bi se bezbjednost svih učesnika u saobraćaju poboljšala", rekao je Perić. 

On je zahvalio Moto klubu "Bijeljina" što se zalaže da na putevima bude bolja bezbjednost svih učesnika saobraćaja. 

Predsjednik Moto kluba "Bijeljina" Petar Simić izrazio je zadovoljstvo povodom saradnje sa ugljevičkom opštinom sa kojom su zajedno organizovali današnju edukaciju posvećenu bezbjednosti u saobraćaju, čiji je cilj da se kroz upozoravanje i savjetovanje smanji broj saobraćajnih nezgoda. 

"Početak sezone je najrizičniji za sve motocikliste, jer tada vozači automobila i kamiona nisu navikli na njihovo prisustvo na ulicama", rekao je Simić i dodao da u tom periodu Moto klub "Bijeljina" počinje akciju koja traje deset dana, kada dijele letke, te putem medija upozorava na prisustvo motociklista. 

U Ugljeviku su se okupili brojni bajkeri iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Republike Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )