FOTO: null

Džudo klub “Panter” iz Bijeljine organizuje Međunarodni džudo turnir "Trofej Pantera" koji će se održati 9. septembra u Bijeljini, na kojem će promoter takmičenja i specijalni gost biti aktuelni prvak svijeta -Nemanja Majdov.

Džudo klub “Panter” ovogodišnji je organizator Međunarodnog turnira u džudou koji se, s obzirom na veliki broj prijavljenih učesnika, klubova i država, može s pravom svrstati u najbrojnije i najbolje takmičenje u regionu.  

Na ovaj turnir do sada je potvrdilo  dolazak  60 klubova sa oko 600 takmičara iz 12 zemalja (Ukrajina, Poljska, Rumunija, Bugarska, Slovenija, Srbija, Grčka, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Mađarska i BiH).

“Imamo veliki broj prijatelja i klubova, kojima  smo mi išli i koji nam sada  uzvraćaju posjetu. Ovo je jedan veliki, dobro  organizovani turnir, gdje  smo samo za prenoćište obezbijedili mjesta za  200 takmičara. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su doprinijeli da takmičenje bude na visokom nivou: generalnom sponzoru TRB Bratunac, svim ostalim sponzorima, roditeljima takmičara, upravi kluba predsjedniku Ognjenu Djuki, kao i trnerima Aleksandru Borovčaninu i Miljanu Karišiku”, kaže za Info Bijeljina trener Džudo kluba “Panteri” Vladimir Đokić.

Turnir će se održati 9. septembra u sali Gimnazije u Bijeljini sa početkom u 11 časova, a ulaz za sve posjetioce biće besplatan.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )