FOTO: null

Džudo klub “Panter” iz Bijeljine jedan je od klubova koji ne pravi predahe kada su u pitanju velika takmičenja i veliki uspjesi koje nižu jedan iza drugog.

Na 6. Međunarodnom džudo turniru "Muresul CIS GAZ" održanom  u Rumuniji u Targu Mures za pionire,  na kojem je učešće uzelo oko 500 takmičara iz 51 kluba iz 9 zemalja, Džudo klub “Panter” Bijeljina nastupio je sa 6 takmičara, a osvojili su 4 medalje. Tri zlata osvojili su Elena Mikić, Anja Vučković i Ivan Čolić, dok je bronzanu medalju osvojio Uroš Margetić. Na petom mjestu  su bili Luka Perušinović i Pavle Macan, a  na takmičenju ih predvodio trener Vladimir Djokić.

“Bilo je zadovoljstvo učestvovati na ovom takmičenju - veliko iskustvo za sve nas! Svi su dali svoj maksimum, stekli smo nove prijatelje, upoznali nova mjesta, dobili pozive na mnoga međunarodna takmičenja”, kaže Djokić.

Samo u ovoj godini “Panteri “ su učestvovali  na 33 takmičenja, a na nedavno održanom takmičenju u Ugljeviku, na 9. Džudo turniru za poletarce i pionire,  nastupali su sa 24 takmičara i , što je veoma interesantno, osvojili 24 medalje .

“Na ovom takmičenju nastupali smo sa 24 takmičara i osvojili  isto toliko medalja, što je svakako dokaz našeg rada  i najveća nagrada za naše zalaganje u ovom sportu”, kaže Vladimir Đokić  trener Džudo kluba “Panter”.

Prva mjesta na džudo turniru u Ugljeviku osvojili su džudisti: Elena Mikić, Vukašin Tripunović, Ivan Čolić,Vanja Macan, Una Aleksić, Nikša Matić, Miloš Krstić i Saša Ostojić. Srebrne medalje osvojili su takmičari: Una Aleksić, Pavle Macan, Nikola Bodirogić, Ivan Čolić, Vukašin Tripunović, Ivana Tešić, Wang Ce. Bronzani na ovom takmičenju bili su: Selena Tomić, Jovan i Nikola Bodirogić, Maja Tešanović, Andrijana Nikolić, Elena Mikić, Luka Perušinović, Macan Luka i Borislav Čolić. 

Na takmičenju koje je okupilo oko 250 takmičara iz 18 klubova, takmičare “Pantera” predvodili  su treneri Miljan Karišik, Aleksandar Borovčanin i Vladimir Đokić.

“Panteri” nastavljaju dalje sa pripremama jer ih  za 15 dana očekuje međunarodni turnir u Bugarskoj, gdje će nastupiti sa  10 svojih najboljih takmičara.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )