FOTO: null

Košarkaši Partizana su poraženi od Dinamo Sasarija (88:87) poslije produžetka u FIBA Ligi šampiona, a posebna žal ostaje za ispuštenom prilikom jer su crno-bijeli imali i 13 poena prednosti.

Trener Aleksandar Džikić je preuzeo odgovornost za poraz, kome je "kumovala" loša završnica meča. 

Trener Partizana je po završetku meča ušao i u raspravu sa osobljem za zapisničkim stolom, ali se na kraju izvinio. 

"Onoliko koliko sam zaslužan za sve pobede ove godine, toliko sam kriv i za sve poraze, toliko da se razumemo. Što se tiče devojaka na zapisničkom stolu, one misle da su u pravu, ja mislim da sam ja u pravu, tako sam reagovao, izvinjavam im se. Tako kad odlučuje jedna lopta...Još jedanput im se izvinjavam", rekao je Džikić i dodao da je presudilo što je Partizan promašio čak 16 penala. 

On nije mogao da objasni šta je razlog tako lošeg šutiranja slobodnih bacanja, a da mu posebno nije jasno kako je Vilijam Hečer promašio čak šest puta.

"Verovatno je mešavina umora i pritiska. Ali, da mi je neko pre meča rekao da će Hečer da promaši šest penala, umro bih od smeha i rekao mu da je budala. Ali, desilo se, nema šta. Glava dole i samo napred. Nema nazad", kazao je Džikić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )