FOTO: null

Trener Partizana Aleksandar Džikić rekao je posle pobede nad Cedevitom da ni na sekund nije pomislio da "pusti" Zagrepčane.

Crno-beli su razbili evroligaša 82:61 čime su pomogli najvećem rivalu Zvezdi da izbori prednost domaćeg terena u plej-ofu upravo protiv Cedevite, pobedom u poslednjem kolu.

"Prednost domaćeg terena? Što niste ranije mislili, nego se "prebijate" preko Partizana. Nisam ni sekund mislio o tome. Nepotrebno je da se spinuje da li će Partizan da uradi ovo ili ono", rekao je Džikić.

Crno-beli su odigrali verovatno najbolji meč u poslednje dve sezone, čime su najavili ozbiljnu kandidaturu u borbi za titulu šampiona Srbije. 

"Igrači mogu da uče da još bolje igraju zajedno, da komuniciraju u odbrani, da pomažu jedni drugima, da izvuku iz sebe energiju kada se čini da je više nema, da produže periode koncentracije. To su sve kvaliteti koji čine košarkaša", istakao je Džikić. 

Partizan je opet imao veliku podršku svojih navijača koji su napravili fantastičnu atmosferu u nekadašnjem domu crno-belih u Hali sportova. 

"Ja sam sa Novog Beograda, pa imam posebnu emociju prema Hali sportova i mislim da je bilo lepo, mada nemam ništa protiv Pionira. Ali, ne bih imao ništa protiv ni da se igra u Hali sportova. To je moj lični, emotivni stav, jer sam odavde..", zaključio je trener Partizana. 

Crno-beli će u poslednjem meču u regionalnom takmičenju ove sezone gostovati Union Olimpiji.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )