FOTO: null

Šesnaestogodišnji dječak čiji su inicijali M.S, prilikom skoka u bazen u Banji Dvorovi kod Bijeljine udario je glavom o dno pri čemu je izgubio svijest.

"Oko 12.45h na poziv građana smo dobili dojavu da je došlo do povrede i gušenje djeteta na bazenima Dvorovi. Ekipa je odmah krenula na lice mjesta, dok je u međuvremenu dječak izvađen iz bazena. Na licu mjesta su bili spasioci i dva ljekara drugih službi koji su odmah djelovali, a naša ekipa je nastavila sa tretmanom te dječaka prevezla na Urgentni blok bijeljinske Bolnice", rekli su za portal InfoBijeljina u Hitnoj pomoći. 

Spasioci su ga uspjeli izvući iz vode, a ekipa Službe hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja ga je prevezla u bolnicu “Sveti vračevi”.

"Pacijent je nakon utapanja primjeljen u Urgentni blok u komatoznom stanju. Posle urađene primarne dijagnostike primljen je na Odjeljenje intenzivne njege u teškom stanju ali stabilan. Polako se respiratorne funkcije popravljaju i dalje liječenje ide iz sata u sat, pa ćemo vidjeti kako će se situacija odvijati", kazala je anesteziolog Dragana Milovanović. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )