FOTO: null

Mještani semberskog sela Dvorovi nezadovoljni su zbog činjenice da ulice u kojima žive nisu osvjetljene noću. Kako navode, rasvjete nema već 20-tak dana.

Kroz naselje prolazi i magistralni put Bijeljina - Rača koji je jedan od najprometnijih. 

"Već dugo mi zahtijevamo da nam se osposobi rasvjeta, ali ne vrijedi. S obzirom da je riječ o mračnoj ulici, magistralnom putu, bezbjednost pješaka je znatno smanjena. Situacija je sada već alarmantna, s obzirom da je sinoć došlo i do tragedije u kojoj je ugašen jedan mlad život. Nadamo se da će se ovaj problem uskoro riješiti", rekli su za portal InfoBijeljina mještani ove ulice.

Dodaju da je u večernjim satima dosta pješaka koji idu pored puta, pa je vozačima velika opreznost neophodna. 

Podsjećamo, potrošnja električne energije za rad javne rasvjete u Bijeljini premašila je milion KM u protekloj godini, navedeno je danas u izvještaju gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine.

Ukupan broj sijaličnih mjesta procjenjuje se na 18.000, od čega 5.000 u gradu i 13.000 sijaličnih mjesta na selu. 

Ostaje nam da se nadamo da će u skorije vrijeme doći do rješenja ovog problema i da će mještani Dvorova ponovo dobiti javnu rasvjetu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )