FOTO: InfoBijeljina

Predstavnici stranaka koalicije "Dogovor za Bijeljinu" koje podržavaju kandidate SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović poručili su večeras sa predizbornog skupa u bijeljinskom naselju Dvorovi da je za Srpsku sada najbitniji kontinuitet.

"Situacija u regionu i Evropi je ozbiljna, a Dodik i Cvijanovićeva su svojim politika i djelima dokazali da mogu da se nose sa svakim problemom i da ga riješe", ocijenio je nosilac liste Demosa za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milan Dakić.
 
Kandidat Socijalističke partije za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici dva Nedeljko Jović rekao je da su se na ovom skupu okupili kao koalicija da pokažu da su vrijedno, pošteno i čestito radili i da brojnost prisutnih pokazuje da Dodik, Cvijanovićeva i ova kolacija imaju maksimalnu podršku u Bijeljini, kao i širom Republike Srpske.
 
"Ubjedljiva pobjeda Dodika i Cvijanovićeve 2. oktobra biće pobjeda za opstanak Republike Srpske i za bolju Srpsku", poručio je Jović.

 
Predsjednik SRS "Dr Vojislav Šešelj" Dragan Đurđević rekao je da je ova stranka dala podršku kandidatima za predsjednika Republike Srpske Miloradu Dodiku i kandidatu za člana Predjedništva BiH Željki Cvijanović.
 
"Veoma je važno da ovu poruku i svoj glas građani daju njima 2. oktobra, ali i da, prije toga, prenesu naše poruke svojim prijateljima jer je i te kako bitno da njih dvoje pobijede na predstojećim izborima, kao i da daju podršku našim kandidatima za Narodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH", naveo je Đurđević.
 
On je dodao da je Vlada Srpske, prevođena SNSD-om, pokazala da se u Republici Srpskoj može živjeti od svog rada, da poljoprivrednici mogu da žive od svog rada, a da je potrebno da se u realni sektor ulaže i više.
 
"Sve što je dosad urađeno smatramo dobrim i kvalitetnim i da će i mladi koji su otišli iz Repulike Srpske da se vrate i donesu svoje znanje. Svi ljudi koji smatraju da je Republika Srpska za njih kolijevka-otadžbina treba da izađu na izbore i svoj glas daju Koaliciji `Dogovor za Bijeljinu`, odnosno skupu više od 10 političkih partija u Bijeljini", naveo je Đurđević. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )