FOTO: InfoBijeljina.com

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, rasvjetli su krivično djelo Teška krađa izvršeno 28.03.2019.godine na štetu pravnog lica iz Brčkog sa poslovnom jedinicom u Bijeljini.

Naime, od strane radnice pravnog lica Policijska stanica Bijeljina, 28.03.2019. godine oko 09,00 časova zaprimila je prijavu da je sa njenog ramena otrgnuta torba u kojoj se je nalazila veća količina novca. Po izjavi oštećenih otuđen je novac u iznosu većem od 300.000,00KM.

Uviđajem je utvrđeno je, da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini od radnice pravnog lica otuđena torba u kojoj se je nalazila veća količina novca. Po izjavi oštećene torbu je otuđilo NN muško lice koji se je nakon izvršenja djela udaljio u nepoznatom pravcu.

Operativnim radom na terenu  radnici Sektora kriminalističke policije PU Bijeljina identifikovali su izvršioce ovog djela, koje su pronašli i lišili slobode. 

Izvještaj je podnesen protiv tri lica M.T. koji se nalazi u bjegstvu, te lica  D.B. i S.S. koji su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Biejljini.

Okružni sud  u Bijeljini licima D.B. i S.S. odredio je jednomjesečni pritvor zbog počinjenog krivičnog djela '' Teška krađa''.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )