FOTO: null

Lica čiji su inicijali U.V. i E.M. osumnjičena su da su ukrala više predmeta iz jednog privatnog dvorišta u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine.

Bijeljinskoj policiji krađa je prijavljena juče u 16.45 časova, a osumnjičeni su zaustavljeni i identifikovani oko 17.30 časova i kod njih su pronađeni otuđeni predmeti, navode iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina. 

Prema izjavi vlasnika predmeta, ukradeni su predmeti u vrijednosti 500 KM. 

Automobil u kojem su bili osumnjičeni policija je zaustavila prilikom redovne kontrole. Vozilom je upravljalo lice U.V., dok je suvozač bilo lice E.M. 

Pregledom lica i vozila, te na osnovu pronađenih premeta i tragova, došlo se do saznanja da su ova lica izvršila krađu u Velikoj Obarskoj. 

Nakon kriminalističke obrade, protiv osumnjičenih biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog osnova sumnje da su počili krivično djelo krađa. 

Na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti Bijeljina u februaru su prijavljena 93 krivična djela protiv imovine, a nadležnim tužilaštvima podnesena 84 izvještaja, kojima je prijavljeno 89 lica. 

Tokom proteklog mjeseca najprisutnija krivična djela protiv imovine bile su krađe i prijavljeno ih je 39, te teške krađe kojih je prijavljena 31. 

Ukupna stopa rasvjetljenosti krivičnih djela protiv imovine u februaru je bila veća od 64 odsto. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )