FOTO: null

Visokom pobjedom od 6:0 fudbaleri Radnika napravili su prvi iskorak ka finalu Kupa Republike Srpske. Krajnji rezultat od 6:0 protvrdio je neuoporediv kvalitet Radnika, pa će revanš u Tesliću biti samo formalnost. Strijelac het trika na ovoj utakmici je bi

- Proleter se pokazao dosta tvrd protivnik u prvom poluvremenu bez obzira na rang takmičenja u kojem igraju. Vidjelo se da su došli motivisani, ali naš kvaltiet i iskustvo su izašli na vidjelo u nastvaku susreta kada smo prosto zasipali mrežu protivnika.

Ovo je veliki uspijeh za nas kada se uzme u obzir da smo jedina ekipa u BiH koja se takmiči na tri fronta. Nadam se da ovom goleadom izlazimo iz krize za koju vjerujem da je prolazana. Sada nas očekuje revanš u Tesliću, o kome nećemo puno razmišljati, jer je razlika od šest pogodaka velika i bez obzira o kom protivniku da se radi smatram da je nedostižna. Ta utakmica će biti dobra prilika da se još bolje pripremimo za nastavak iskušenja koja nas očekuju - rekao je trostruki strijelac na utakmici Dušan Hodžić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )