FOTO: null

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Dragan Đurđević izjavio je da je uvjeren da je krivična prijava protiv njega pisana u sjedištu Osnovnog ili Okružnog suda u Bijeljini, a ne u Gradskoj upravi, te istakao da je više nego očigledno da postoji sprega lju

"Sve krivične prijave do sada su pisane ćirilicom, a najnovija latinicom, pismom koje koriste advokati i sudije. Očigledno je da je gradonačelnik u posao upregao nekog iz Osnovnog ili Okružnog suda", rekao je Đurđević na konferenciji za novinare. 

Đurđević je istakao da se ne plaši prijave Mićića i pozvao gradonačelnika da se ne krije iza svoje funkcije, nego da lično podnose krivičnu prijavu protiv njega. 

"Povodom ovog oglasiće se i Ministarstvo uprave i lokalne samouprave, koje će se izjasniti o navedenom slučaju", naglasio je Đurđević. 

Đurđević je rekao i da Mićić nije demantovao, nego potvrdio da se bez građevinske dozvole gradi Spomen-soba u sklopu Muzeja u Bijeljini, te da u posljednje vrijeme postoji dosta objekata koji ne mogu da se legalizuju. 

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić najavio je juče na konferenciji za novinare krivičnu prijavu protiv predsjednika Skupštine grada Dragana Đurđevića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )