FOTO: null

Predsjednik Srpske radikalne stranke /SRS/ Dragan Đurđević smatra da je unutar Saveza za promjene očigledno došlo do raskola i da PDP neće podržati kandidata za gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića, saopšteno je iz SRS.

Đurđević otvoreno tvrdi da PDP neće podržati Mićića, da su u ovoj stranci shvatili da on manipuliše partijama i da mu je stalo samo do sopstvenih interesa i interesa vrha SDS-a.

“PDP je spreman da podrži rebalans budžeta i želi da se prijedlog rebalansa nađe u skupštinskoj proceduri, ali nije spreman da podrži ideju gradonačelnika Mićića da zaduži grad za još milion KM”, navodi Đurđević.

On kaže da je iz PDP juče iznesen stav da predstavnici ove partije neće prisustvovati sjednici Skupštine grada, koja će biti održana 1. avgusta.

Lider radikala, koji se godinama nalazi na čelu Skupštine grada Bijeljina, tvrdi da u PDP ne žele da glasaju i podrže prijedloge odluka gradonačelnika Mićića.

Đurđević kaže da Mićić ne zaslužuje podršku ozbiljnih partija, koje žele dobro svojim građanima i da je zadovoljan što je to još jedna partija u gradu shvatila.

Prema njegovim riječima, Mićić je ozbiljno “poljuljao” odnose sa PDP-om prilikom smjene načelnika gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Milenka Vićanovića, kada je gradonačelnik ukinuo njegova ovlaštenja.

“Mićić je oduvijek slijepo slijedio sopstvene interese i interese par ljudi oko sebe, nipodaštavajući svoje koalicione partnere, pa čak zanemarujući i interese građana, što je naročito zabrinjavajuće”, ocjenjuje Đuđević.

On zaključuje da gradonačelnik Bijeljine iskazuje samovolju na svakom koraku, kao da je grad njegovo privatno vlasništvo.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )