FOTO: null

Trener Partizana Miroslav Đukić, pred odlučujući duel sa Jang Bojsom, kaže da njegov tim neće kalkulisati i da će ići na pobjedu kojom bi dočekao proljeće u Ligi Evrope.

"Svjesni smo da igramo jednu od najvažnijih utakmica ove godine, za prolaz dalje i da prezimimo u Evropi. Nadamo se pravom fudbalskom ambijentu, igrači su motivisani i nećemo da kalkulišemo. Ne znamo da igramo drugačije nego na pobjedu", rekao je Đukić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Đukić je naglasio da će suspendovani Zoran Tošić mnogo nedostajati ekipi, kao i da mladog napadača Đorđa Jovanovića očekuje operacija i duža pauza zbog povrede.

"Tošićev izostanak moramo da nadomjestimo, ko god ga zamjeni biće sa velikom dozom samopouzdanja. Nama je uvijek na prvom mjestu ekipa i blok. Dodatna motivacija nam nije potrebna, a igrače sam pokušao da opustim riječima da rade škole, ljudi idu na posao i život normalno teče... Tražio sam od njih samo da daju sve od sebe".

Kako je naglasio, "crno-bijeli" moraju da budu strpljivi i pametni, ali i da svedu greške na minimum.

"Ne smijemo da pravimo velike greške, svaka se u Evropi plaća. Igraćemo našu igru, ofanzivno i sa posjedom, nećemo mijenjati stil iako je Jang Bojs veoma kvalitetan tim".

Kapiten Miroslav Vulićević obećao je da će cio tim uraditi sve da ostvari pobjedu.

"Moramo da budemo hladne glave, pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, posebno u ovakvim utakmicama. Mnogo bi nam značilo ako bismo ostali u Evropi, to je naš cilj još prije početka sezone. U naletu smo i pozivam navijače da nam daju veliku podršku", rekao je Vulićević.

Utakmica B grupe Lige Evrope između Partizana i Jang Bojsa igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )