FOTO: null

Najtraženiji sastav u regionu u februaru u Aziji

Najtraženiji bend "Jurosonik" festivala, bosanska ska-pank-rege atrakcija "Dubioza kolektiv", nastavlja svetsku turneju "Happy machine" u februaru, koncertima u Indiji! "Dubioza" će u ovoj južnoazijskoj zemlji održati pet koncerata i to u Bangaloru, Nju Delhiju, Našiku, Puni i Mumbaju.

- Jedva čekamo da zasviramo u Indiji - kaže nam Vedran Mujagić, jedan od članova kolektiva. - Nakon Indije, u aprilu se vraćamo u Evropu, tačnije u Holandiju, posle čega nas očekuju nastupi na festivalima u Umagu, Vajsenburgu, Kelnu, Taboru, Valensiji, Alikanteu...

Na turneji "Happy machine" grupa promoviše istoimeni prošlogodišnji album, deveti po redu, na kom gostuju Manu Čao, "La pegatina", "Aguševi kabmo orkestra", Roj Pasi... Kada je "Dubioza" album postavila na besplatni daunloud na svom zvaničnom sajtu, server je zbog velikog interesovanja pao nakon samo 20 minuta. Sa albuma su se izdvojili hitovi "No escape (from Balkan)", "FREE.MP3" i "Hay libertad" koju pevaju na španskom jeziku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )