FOTO: InfoBijeljina.com

Iako nije prošlo ni dva mjeseca od presvlačenja asfalta u ulici Miloša Obilića, na jednom mjestu je došlo do ulegnuća asfalta od tridesetak centimetara.

U gradu već postaje praksa da ni nakon presvlačenja asfalta na gradskim ulicama vozači ne mogu biti sigurni da bez ikakvog upozorenja neće naletjeti na neku deformaciju.

Jedna od njih je i ova koju je zabilježila reporterska ekipa InfoBijeljina. Kako je došlo do ulegnuća i da li iko provjerava kvalitet radova pitanje je na koje odgovor traže i vozači koji saobraćaju ovom ulicom.

„Stalno se nešto radi, asfaltira, popravlja i krpi, a rijetke su ulice u kojima nema sličnih pojava. Ovo je još i dobro najstrašnije je kada uletite u udarnu rupu bez ikakvog upozorenja“, kaže jedan od vozača za InfoBijeljina.

Ulica Miloša Obilića je nekoliko puta prekopavana zbog različitih radova i vjerovatno je zbog toga došlo do ulegnuća ocjenjuje naš drugi sagovrnik- stanovnik ove ulice.

„Sve je moralo biti vraćeno u prvobitno stanje, a nije. Sada bi trebalo izvesti inspekciju da utvrdi zašto se ovo desilo i ko od nadležnih vrši tehnički prijem radova po njihovom završetku“, kaže naš sagovornik i dodaje da niko više nema volje da se žali na ovakve pojave. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )