FOTO: null

Pokret Pozitvna Srpska nastavlja sa svojim aktivnostima u Bijeljini i poklanja građanima predstavu “Državni posao - uživo sa televizorom”, čuvenog novosadskog trojca u sastavu Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković.

Najpopularniji arhivatori Srbije, Čvarkov, Boškić i Torbica 17. juna gostovaće u Bijeljini sa sjajnom pozorišnom predstavom pod nazivom "Državni posao - uživo sa televizorom".

Predstava je sastavljena od 6 najpopularnijih priča iz "arhiva" i širom Srbije i Republike Srpske izaziva ogromno interesovanje.

Pokret Pozitivna Srpska već treći put priredio je poklon građanima Bijeljine. Prije par mjeseci priredili su gostovanja Branislava Lečića i Dragana Bjelogrlića, a ovaj put u pitanju je predstava najpopularnijih državnih arhivatora.

Ulaz će biti besplatan, kao i za sve događaje koje organizuju, a ulaznice za predstavu se mogu preuzeti u prostorijama Pokreta, koje se nalaze preko puta hotela "Drina", u ulici Kneza Miloša 8/2, svakog radnog dana od 10:00 do 13:00, i od 16:00 do 20:00 časova.

"Dođite da zajedno uživamo u predstavi jedne od najduhovitijih grupa novijeg doba!" - poručili su iz Pokreta Pozitivna Srpska

Predstava počinje u 20,00 časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )