FOTO: null

Pokret „Pozitivna Srpska“ poklonio je sugrađanima u Bijeljini „Državni posao“, pozorišnu predstavu čuvenog novosadskog trojca u sastavu Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković.

Najpopularniji arhivatori Srbije - Čvarkov, Boškić i Torbica zasmijavali su publiku više od dva sata kroz šest najpopularnijih skečeva objedinjenih u predstavu "Državni posao - uživo sa televizorom". 

Nakon gostovanja Branislava Lečića i Dragana Bjelogrlića, "Pozitivna Srpska" je i na trećem druženju koje je sinoć održano u prepunoj sali Centra za kulturu uputila građanima Bijeljine motivacijsku poruku - "misli pozitivno". 

Član "Pozitivne Srpske" Nemanja Simikić istakao je da je namjera i cilj ovog pokreta da kod ljudi probudi svijest da svi treba da učine nešto za dobrobit cijelog društva, za povećanje kvaliteta i profesionalnosti u svakoj pori društvenog i privrednog života Republike Srpske. 

U najavi pozorišne predstave Simikić je sugrađane nazvao saborcima u borbi za "vaskrsenje" kulture. 

Sjajni srpski glumci su kroz kolaž skečeva i uz aktivno učešće publike na duhovit način ukazali na probleme u društvu danas. 

Ova predstava imala je do sada 40 izvođenja u Srbiji i u Republici Srpskoj. NJeni autori kažu da su veoma zadovoljni prijemom publike i razumijevanjem humora koji ima snagu da "liječi" sve probleme među ljudima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )