FOTO: null

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina identifikovali su lice G.M. iz Srbije, koji je na području grada Bijeljina izvršio više krivičnih djela krađe, a na štetu pravnih lica, potvrđeno je za portal InfoBijeljina u policiji.

Naime, prijavljeni je u mjesecu januaru 2016. otuđivao razne vrste proizvoda u bijeljinskom tržnim centrima "Tom", "Emporium" i mnogi drugi, čime je pravnim licima pričinio materijalnu štetu u iznosu od preko 5.000,00 KM, saznaje portal InfoBijeljina.  

Lice G.M. je uglavnom otuđivao akciznu i luksuznu robu. Nadalje, prijavljeni je izvršio krivično djelo na štetu kozmetičke radnje odakle je otuđio veću količinu kozmetičkih proizvoda (parfemi, maskare, puderi i sl.) čija vrednost prelazi iznos od 4.200,00 KM. Tokom kriminalističke obrade isti je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih djela. 

Kod navedenog lica pronađeni su otuđeni predmeti koji potiču iz krivičnih djela koje je isti izvršio na području grada Bijeljine a i šire. 

Nakon dokumentovanja predmeta, nadležnom tužilaštvu sledi izvještaj protiv lica G.M. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Teška krađa.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )