FOTO: null

Na Svjetski dan slobode medija Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Bijeljina ugostio je novinare i ukazao na potrebu uvažavanja i podrške za predstavnike ove teške profesije.

"Sve političke stranke treba da posvete pažnju novinarima koji su u svom poslu često izloženi pritiscima i nekorektnim radnjama", rekao je predsjednik Gradskog odbora DNS Milan Dakić. 

Koktel za predstavnike brojnih medijskih kuća održan je u prostorijama stranke u Bijeljini, povodom obilježavanja Međunarodnog praznika rada, Vaskrsa kao najvećeg hrišćanskog praznika i Svjetskog dana slobode medija. 

Uoči raspisivanja lokalnih izbora u BiH, Dakić je izjavio da DNS očekuje i bolji rezultat od postignutog na prošlim lokalnim izborima kada su u Bijeljini osvojili pet odborničkih mjesta. 

"DNS ima taj spor, ali siguran i konstantan rast, ne patimo od velikih brojki i borićemo se da ostvarimo pomak za jednog gradskog odbornika", rekao je Dakić. 

Prazničnom druženju sa novinarima u Gradskom odboru DNS Bijeljina prisustvovali su poslanici, odbornici i drugi članovi stranke. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )