FOTO: InfoBijeljina.com

Sutra će u Bijeljini, u organizaciji Karate kluba “UNSU” a pod pokroviteljstvom SO Grada Bijeljine i Ministarstva za Porodicu Omladinu i Sport Republike Srpske, biti održano drugo po redu Otvoreno karate prvenstvo Grada Bijeljine „Trofej Bijeljine 2019“.

Turnir je internacionalnog karaktera i organizuje se uz odobrenje i podršku karate saveza Republike Srpske i karate saveza Bosne i Hercegovine.​

Prema trenutnim prijavama klubova uučestvovaće približno 60 klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Austrije i Mađarske sa oko 600 takmičara i takmičarki svih uzrasta.

Takmičenje će se održati u sportskoj dvorani gimnazije na pet tatami borilišta u obje dispcipline, pojedinačno i ekipno i za sve uzrasne kategorije. Sudiće istaknute međunarodne, nacionalne karate sudije kako iz BiH tako i okolnih zemalja, a ponovo će biti održan i revijalni pozivni turnir pod nazivom "SUPER 8 SENIORS" na kojem će učestvovati: Čongo Anes (BiH), Hamza Čajić (BiH), Đorđe Tešanović (SRB), Luka Vuković (BiH), Aldin Mahmutović (BiH), Bojan Bošković (CG), Saša Nedić (BiH) i Nenad Jeremić (SRB). Turnir počenje u 10:00 časova sa najmmlađim kategorijama. Za 13:00 časova planirano je svečano otvaranje, kulturno zabavni program i revijalni dio "Super 8 Seniors".

Ekipna takmičenja planirana su pri samom kraju takmičarskog dana, a  tekmičenje će trajati do 19:00 časova kada će biti proglašeni najuspješniji klubovi turnira.

- Kao organizatori ovog sportskog događaja sa pokroviteljima, te prijateljima našeg kluba istinski smo se potrudili da organizujemo jedan vrlo kvalitetan turnir na najvišem mogućem nivou u svakom aspektu. Sve to sa željom i ciljem da svi učesnici, i posjetioci i gosti, budu zadovoljni, kako bi održali tradiciju i naredne 2020. godine ponovo se sreli u Bijeljini. Koristimo priliku da pozovemo sve ljubitelje sporta, naše prijatelje, simpatizere i drage sugrađane da sutra tokom dana svrate u sportsku dvoranu Gimnazije i svojim prisustvom podrže ovaj jedinstveni sportski događaj, kažu u KK UNSU.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )