FOTO: null

Grupa od četvorice teško naoružanih terorista koja je pucala na građane još uvek nije uhvaćena, a u toku je potera za vozilom marke ,,sitroen,, kojim oni beže.

14.31 Grupa od četvorice teško naoružanih  terorista koja je pucala na građane još uvek nije uhvaćena, a u toku je potera za vozilom marke "sitroen" kojim oni beže.

Policija je upozorila javnost da, ukoliko vide pomenuto vozilo, nikako ne prilaze.

14.19 U koncertnoj dvorani je bilo oko 10 Srba, tvrdi predstavnik srpske dijaspore u Francuskoj Milisav Aleksić. Oni su srećom preživeli napad. "Prema informacijama kojima dosad raspolažemo, u terorističkim napadima u Parizu nema stradalih Srba", kaže za Sputnjik predstavnik srpske dijaspore u Francuskoj Milisav Aleksić.

14.15 Francuska će u ponedeljak minutom ćutanja odati poštu žrtvama terorističkih napada u Parizu.

14.10 Patrik Pelo, zaposleni u Uregentnom centru, ispričao je za pariske medije da je više od 60 doktora bilo mobilisano da pomognu žrtvama na mestima napada. Mediji prenose da je medicinsko osoblje bilo u šoku kada je videlo žrtve napada. "Teroristi su koristili kuglice, nikada nismo videli ništa slično", rekao je Pelo.

14.00 Zastava Srbije spuštena je danas na pola koplja na zgradi Vlade Srbije, u znak žalosti i solidarnosti sa Francuskom i njenim narodom, a zastave će na pola koplja biti spuštene i na svim državnim institucijama Srbije u naredna tri dana.

13.53 Zvanične potrde nema, ali prema najnovijim informacijama nije se desila nova pucnjava u Parizu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )