FOTO: Screenshot / Youtube

Sinoć oko 23 sata na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku kod Zvornika odigrala se prava drama koja je na svu sreću završila bez tragičnih posljedica.

Na benzinskoj pumpi "Nešković" u mjestu Šepak, kod Zvornika, noćas se odvijala prava drama, jer je jedan muškarac ukrao vozilo, a potom se njime zakucao u aparat za plin, koji je zatim počeo da curi.
 
Otkrivaju to izvori "Nezavisnih novina", koji ističu da je riječ o benzinskoj pumpi gdje se 2019. godine dogodila eksplozija u kojoj je jedno lice stradalo, a više ih je povrijeđeno.
 
Naime, krajem 2019. godine je vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na toj pumpi, te je došlo do užasne tragedije.
 
Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su za N1 ovaj događaj.
 
“Policijski službenici PS Kozluk preduzimaju sve radnje kako bi rasvjetlili krivično djelo razbojništva, nakon što je 9. avgusta oko 23 časa nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim osobama kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku”, saopštili su iz PU Zvornik.
 
Dodaju da prilikom otuđenja putničkog vozila marke “Audi”, nepoznata osoba je udarila u dio benzinske pumpe gdje se nalaze ventili za gas, a potom se udaljila u nepoznatom pravcu. Na mjesto događaja izašli su pripadnici PVJ Zvornik i službenici Hitne pomoći.
 
“Obustava saobraćaja trajala je do 03:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce. Nepoznata osoba je potom ukrala drugo putničko vozilo marke “passat” i udaljila se u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )