FOTO: InfoBijeljina

Kako ju je oduševio Zdravko Čolić? Po čemu će pamtiti jedan zanimljiv susret sa trgovkinjom na pijaci? Kako danas posmatra svoje početke ispred kamera? To su neka od pitanja na koja je pred objektivom portala InfoBijeljina odgovorila Dragana...

Poznata voditeljka nam je otkrila šta se krije iza kamera i koliko je zaista vremena i truda potrebno da bi se kreirala sjajna, glamurozna emisija koja godinama obara rekorde gledanosti.
 
Dragana Musladin, lice je koje kroz krupni kadar godinama prenosi toplinu i pozitivnu enregiju gledaocima širom svijeta uređujući i vodeći emisiju “Nedjeljno popodne” BN televizije. 


Nedjelja je oduvijek smatrana danom za porodicu i prijatelje, odmor i razonodu.



Naša sagovornica nema tu privilegiju da odmara nedjeljom, ali kroz osmijeh ističe kako joj to ne predstavlja dodatno opterećenje.


Nakon razgovora sa Draganom mogli smo zaključiti zbog čega je gledaoci naprosto obožavaju. Spontanost, dobrota i harizma kojom plijeni na malim ekranima očigledna je i u privatnom životu.

Do neke naredne priče iz njenog, kako sama kaže, ne tako uzbudljivog života, uživajte u zabavnim emisijama Dragane Musladin.

Opširnije pogledajte u VIDEO prilogu portala InfoBijeljina.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )