FOTO: null

Bijeljinac Dragan Matković je još jedan fudbaler iz Semberije koji će karijeru nastaviti van granica Republike Srpske.

Donedavni član FK "Zvijezda 09" potpisao je danas ugovor sa FK Vojvodina, rođen je 2001. godine, a prije nekoliko godina nastupao je i za FK Rad Beograd. Na posljednjem "Turniru prijateljstva" u Bijeljini postigao je u utakmici protiv Osijeka dva lijepa gola za Novosađane kod kojih je bio na "probi" od Nove godine.

- Osjećaj je sjajan, postao sam i zvanično član velikog kluba. Hvala ljudima iz Vojvodine koji vjeruju u mene. Polako se ostvaruju moji snovi da napredujem iz godine u godinu. Sada imam priliku da se dokazujem u velikom klubu i gradu, rekao je Dragan za portal InfoBijeljina nakon potpisivanja stipendijskog ugovora u prostorijama kluba u Novom Sadu.

Današnjim potpisom Matkovića nastavljena je sada već tradicija odlazaka talentovanih dječaka iz Semberije u velike klubove. Joveljiću, Kupusoviću, Santraču, Saviću i ostalim dječacima koji igraju u klubovima u Srbiji, sada se pridružio Matković koji je i član reprezentacije BiH U 17.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )