FOTO: kurir.rs

Dva dana prošla su otkako je Dragan Džajić izabran za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, ali čini se da će njegove planove u djelo morati da sprovodi neko drugi.

Mediji u Srbiji pišu da treća Zvezdina zvijezda uskoro mora na drugu operaciju kuka što znači da će morati na bolovanje.
 
Novi Izvršni odbor FSS je vjerovatno mogao i da nasluti takav razvoj situacije, pa je na prvoj sjednici u Staroj Pazovi odlučio da bivšeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića imenuje za prvog potpredsjednika što znači da bi baš on mijenjao Džajića u slučaju odsustva prvog čovjeka Saveza.

Sam Nedimović u izjavi za Informer negira ipak da je dobio veća ovlašćenja od ostalih potpredsjednika, već da…
 
– Neću ja biti zamjenik predsjedniku, njemu zamjenik ne treba. Ja sam samo jedan od četvoro potpredsjednika, ali imam ovlašćenja da vodim sjednice Izvršnog odbora u odsustvu predsjednika. Čast mi je da pomažem predsjedniku i fudbalskoj veličini kakva je Dragan Džajić. Ako se bude desilo da moram da radim umjesto njega, radiću – rekao je Nedimović.
 
Međutim, za zakazanu operaciju Džajićevog kuka Nedimović kaže da ne zna.

– Ne znam za tu informaciju, prvi put čujem od vas. Nemam nikakav problem da odmenim predsjednika u slučaju da do toga dođe – odgovorio je Nedimović, a prenosi Mocart sport.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )