FOTO: null

Trener Igokee, Dragan Bajić, ističe da nema opuštanja u timu pred start plej-ofa i da mu nisu jasne priče oko drugog predstavnika u regionalnoj ABA ligi. Naime, pojedini klubovi čine sve kako bi izbjegli šampiona u polufinalu, a pri tome zaboravljaju da u

- Ostvarili smo prvi cilj, a to je prednost domaćeg terena pred plej-of drugi cilj je osvajanje titule šampiona BiH i nastavak igranja u ABA ligi. Svima je jasno da će BiH naredne sezone imati samo jednog predstavnika u regionalnom takmičenju i to je jedina istina, a sve ostalo što se priča oko drugog je samo lažno davanje nade pojedinim klubovima zbog nekih vlastitih interesa ljudi koji to rade – jasan je Bajić.

Uoči poslednjeg kola „Lige 6“ Igokea je obezbjedila prvo mjesto, Bosna je trenutno druga, a Zrinjski i Sloboda imaju po trijumf manje od Studenata.

U slučaju poraza Igokee i trijumfa Zrinjskog protiv Bosne, tim iz Sarajeva pao na četvrtu poziciju i u polufinalu se sastao sa timom iz Laktaša. Ako Igokea pobedi onda će pobednik duela Bosna – Zrinjski na drugu poziciju.

- Ostalo nam je poslednje kolo i utakmica protiv Slobode na domaćem terenu  koja ne utiče na naš plasma, ali utiče na to ko će nam biti protivnik u polufinalu. Sva tri kluba su u kombinacijama i mogu da zauzmu četvrtu poziciju na kraju, mi možemo odlučiti ko će na nas – rekao je Bajić.

Trener Igokee osvrnuo se na dosadašnji tok takmičenja u kojem njegov tim u većini mečeva nije imao tretman koji zaslužuje.

- Čovek sam koji će uvek javno pohvaliti dobre stvari pa ako se dobro sećate da sam pohvalio publiku i u Sarajevu i u Tuzli na fer i korektnom navijanju, ali isto tako mogu reći da smo u Mostaru doživeli niz neprijatnosti i uvreda čak i od momaka koji vode statistiku.To da se desi u Laktašima bilo kome od mojih kolega koji sede na klupama drugih timova, vjerujte da se ja lično ne bih dobro osećao. Mi ćemo se, bez obzira na sve što doživljavamo kroz ovu ligu, nastaviti ponašati tako da se svako u Laktašima se oseća ugodno i prijatno – završio je Dragan Bajić.

Sve utakmice u 19 časova

Svi mečevi poslednjeg kola Lige za šampiona BiH i za opstanak u ligi počeće večeras u istom terminu, od 19 časova.

Parovi 10. kola „Lige 6“ za prvaka BiH - Igokea – Sloboda , Kakanj – Spars , Bosna Rojal Dželi – Zrinjski. U Ligi za opstanak sastaju se Mladost – Bošnjak i Leotar – Široki, slobodan je Građanski.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )