FOTO: null

Laktaši - Košarkaši Igokee nisu imali mnogo vremena za odmor poslije pobjede nad Kaknjem u kontrolnom meču pa će u subotu od 18 časova ugostiti ekipu Zagreba u novoj kontroli pred početak sezone.

Ogled sa Zagrepčanima biće četvrta provjera ekipe iz Aleksandrovca koja je do sada dva puta pobijedila Kakanj, a doživjela je poraz od Cedevite. Trener šampiona BiH Dragan Bajić vjeruje da će njegova ekipa biti spremna za početak sezone, a pozvao je navijače da dođu na utakmicu protiv Zagreba i bolje upoznaju ekipu koja se priprema za velike izazove.

- U sve tri dosadašnje utakmice bilo je mnogo oscilacija u igri jer se igrači još upoznavaju na parketu. Igra polako dobija obrise koje želim da vidim, ali ima još mnogo da se radi. Ostalo nam je da odigramo još četiri-pet utakmica u pripremnom periodu i vjerujem da će to biti sasvim dovoljno da spremni dočekamo Mornar u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igrači, kao i ja, imaju veliku želju da prođemo tu prepreku i uđemo u Ligu šampiona - izjavio je Bajić.

Prvi meč kvalifikacija zakazan je za 27. septembar u Laktašima dok je revanš na rasporedu dva dana kasnije u Baru. Ukoliko Igokea eliminiše predstavnika Crne Gore plasiraće se u grupnu fazu Lige šampiona gdje će igrati protiv francuskog Strazbura, italijanskog Avelina, turskog Bešiktaša, hrvatske Cibone, srpskog Mega Leksa, španskih Tenerifa, belgijanskog Ostendea te pobjednika dvomeča portugalskog Porta i litvanskog Juventusa. Početak ABA lige planiran je za 1. oktobar, a prvi rival Aleksandrovčanima je Cibona na domaćem terenu.

Kontrolni mečevi

Igokea ima raspored odigravanja kontrolnih utakmica i idućeg vikenda (17. i 18. septembar) nastupiće na turniru u Čačku gdje će osim domaćeg Borca još igrati Mega Leks i FMP, a susret sa ekipom iz Železnika 21. septembra u Laktašima biće generalna provjera pred novu sezonu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )