FOTO: null

Kongres Evropske asocijacije za karcinom ECCO2017 održava se od 27 - 30. januara u Amsterdamu. ECCO2017 je jedini multidisciplinarni onkološki kongres u Europi koji se održava jednom godišnje.

Učesnici kongresa mogu imati koristi od vrhunsko obrazovnih programa koje je razvio vodeći tim stručnjaka.

"Od strane prof. Petera Neredija predsjednika ECCO sam pozvan da učestvujem  na Kongresu, kao Ambasador kongresa ECCO2017 koji se održava u Holandiji. To je priznanje za moj dugogodišnji rad u onkologiji i hirurgiji", rekao je za portal InfoBijeljina dr Siniša Maksimović.

Učesnici Kongresa mogu naučiti o najnovijim trendovima u monodisciplinarne i multidisciplinarne perspektive i mogu vidjeti kako ova dešavanja utiču na kliničku praksu. Vrhunski programi sa kojima će učesnici da se susreću su sastavljeni od vodećeg tima stručnjaka. Kongres je pravo mjesto umrežavanja stručnjaka iz Evrope i svijeta.

Pored jednog predstavnika iz Slovenije, doktor Siniša Maksimović je jedini učesnik Kongresa sa ovih prostora. 

Inače domaćin ovog Kongresa je prof. Peter Naredi, koji je inače profesor hirurgije i šef Odjeljenja hirurgije Sahlgrenska Academy, Univerziteta u Geteborgu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )