FOTO: InfoBijeljina

Prim. dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine i Bojan Savić, nosilac odborničke liste SNSD-a Bijeljina, danas su sa organizacionim sekretarom ove stranke, Igorom Dodikom, posjetili domaćinstvo porodice Tomašević u semberskom selu Balatun.

Na porodičnom imanju u Balatunu žive tri generacije Tomaševića. Kako je nakon posjete ovim uglednim domaćinima istakao dr Lazić,  sela su hranitelji cijele Semberije, ali i mnogo šire.

„Dobri domaćini i plodna ravnica najveće su bogatstvo naše Semberije. Ono na čemu insistiram jeste unapređenje naših sela, jer bez sela, nema ni naše Semberije. Poljoprivredni proizvođači, a posebno nova generacija mladih poljoprivrednika koja stasava u našim semberskim selima, su ti koji unapređuju proizvodnju i uvode nove tehnologije na imanjima svojih djedova i pradjedova. U Semberiji ima mnogo takvih primjera, a mi ćemo se potruditi da ih bude još više“, rekao je dr Lazić.

Bojan Savić, nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Bijeljina istakao je da je podrška semberskom selu jedan od prioriteta.

„Baš kao što vrijedni domaćini cijele godine rade na svojim imanjima, i političari treba da rade za njih svakoga dana, svake godine, a ne samo kad su izbori. To je koncept koji zastupamo i kog se držimo već 110 dana. Obišli smo sva semberska sela i po nekoliko puta. Radimo svakoga dana i nastavićemo da radimo. Važan je tim i saradnja sa svima i upravo na polju saradnje imamo i najviše prostora za unapređenje, kako u Bijeljini i Semberiji, tako i na relaciji sa republičkim institucijama“, rekao je Savić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )