FOTO: InfoBijeljina

Dr Mikajlo Lazić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine danas je, zajedno sa kandidatima ove stranke za odbornike u Skupštini grada posjetio Novo naselje Janja.

Mještani Novog naselja Janja srdačno su dočekali dr Lazića i kandidate koji su poručili da je saradnja ključ bržeg razvoja Semberije.

„U svim našim mjesnim zajednicama i u gradu i u selu, poruka je jasna. Pored toga što mora da bude brži i efikasniji, razvoj Semberije mora da bude ravnomjeran. Moramo jednako ulagati u sve mjesne zajednice i osluškivati potrebe građana. Novo naselje Janja jedno je od najvećih povratničkih naselja, ne samo u Semberiji, nego i šire i oni koji su jednom sve izgubili u vihoru rata ne zaslužuju da godinama, pa i decenijama čekaju ono najosnovnije. To je ono što želimo da promijenimo“, rekao je okupljenima dr Lazić.

Prisutnima se obratio i Bojan Savić, nosilac odborničke liste SNSD-a, koji je poručio da dr Lazić iza sebe ima rezultate, a ispred sebe jasan cilj.

„Naš doktor Lazić će ozdraviti cijelu Semberiju, svaku mjesnu zajednicu, baš kao što ozdravlja i svoje pacijente. Imamo čitav set mjera koje će u naredne četiri godine realizovati vrijedan i ozbiljan tim. Stanovnici Semberije ne traže kule i gradove, nego realne stvari, stvari koje se, uz odgovoran pristup, mogu riješiti za nekoliko mjeseci do godinu, dvije dana. Nemamo više vremena za gubljenje, vrijeme je da se prihvatimo posla“, poručio je Savić.

Sa građanima su razgovarali i kandidati za odbornike Mladen Milić, Željana Arsenović, Dragana Kukarić i Vedrana Panić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )