FOTO: InfoBijeljina

U semberskom selu Čardačine večeras je, u organizaciji GrO SNSD Bijeljina, održana panel – diskusija na kojoj je kandidat ove stranke za gradonačelnika, prim. dr Mikajlo Lazić, sa kandidatima za odbornike odgovarao na pitanja mještana.

Mještanima Čardačina predstavljeni su planovi za Bijeljinu za naredne četiri godine, a dr Lazić je otkrio priču koja se krije iza njegovog slogana “Slušam narod i nikog više”.

“Ja sam najveći dio života proveo u Bijeljini, svaki dan moje 25-godišnje karijere dijelio sam sa našim narodom. Slavili smo pobjede i spašene živote, ali i dijelili teške momente. U Bijeljini je moj dom i moja porodica. Moje ćerke su rođene ovdje i, ako Bog da, ovdje će i da rade. Uvijek sam bio sa našim ljudima i iz toga je prirodno i proistekla ta poruka, jer ne vidim kako bih mogao bilo koga drugog da slušam osim tog istog naroda s kojim sam i do sada dijelio i lijepe i manje lijepe momente”, rekao je dr Lazić.

Nosilac odborničke liste Bojan Savić poručio je da je neophodno fokus politike prebaciti na razvoj potencijala koje Bijeljina ima.

“Budžet grada Bijeljina za četiri godine je trećina milijarde maraka. Sa tim novcem se može uraditi mnogo toga. Okupljanjem stručnog i kvalitetnog tima i usmjeravanjem na realizaciju konkretnih projekata, Semberija za vrlo kratko vrijeme može postati jak centar ovog dijela Srpske. Naravno, ako tome dodamo i saradnju sa Vladom Srpske i nadležnim institucijama, otvara se dodatni prostor za ubrzani napredak”, rekao je Savić.

Prisutnima se obratila i Anđela Janjić, jedna od najmlađih kandidatkinja na odborničkoj listi SNSD-a.

„Ono što mi hoćemo jeste da mijenjamo stvari u Semberiji na bolje, da se borimo za ostanak naše braće, rođaka i prijatelja na ovim prostorima. Želimo da sačuvamo naše mlade da ostanu ovdje i da zajedno stvorimo nešto bolje“, poručila je Janjićeva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )