FOTO: stokeontrentcitycentre.co.uk

Korisnik TikTok-a Josiah Vargas tvrdi da mu je uručeno 5.000 dolara uz njegovu McDonald'sovu narudžbu kada je posjetio jedan od njihovih restorana.

Kada razmotate svoju McDonald'sovu narudžbu, većina ljudi se nada da je član ekipe slučajno dodao dodatni komad piletine u njihov obrok, ali nemaju svi tu sreću. Međutim, jedan čovjek tvrdi da mu je servirano mnogo više od McMuffin-a kada je otvorio svoju narudžbu u McDonald's driveu.
 
Josiah Vargas, koji je poznat kao @dookiedeoboy na TikToku, kaže da mu je uz narudžbu uručena vreća puna gotovine kada je posjetio McDonald's.

@dookiedoeboy #fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings ♬ original sound - Josiah Vargas


"Upravo sam otišao u McDonald's i on mi je dao moj McMuffin i ovu vrećicu - pa, šta je u njoj? Njihov depozit. Zašto? Samo nekoliko hiljada dolara ovdje. Šta je ovo? Zašto bi to radili? Sada moram da ga vratim jer sam valjda dobra osoba. Kako zanimljivo", kazao je.
 
U prikazu se vidi Josiah kako ulazi u poslovnicu brze hrane noseći torbu punu novca prije nego što upita zaposlenika: "Perete li vi ovdje novac?" Nakon što su vidjeli novac, jedan član osoblja rekao je: "O moj Bože, stvarno te želim zagrliti", dok su ga drugi zaposlenici hvalili što ga je vratio.
 
"Svi su me samo grlili, zahvaljivali mi i plakali, a ja, čini se, dobivam besplatan McDonald's mjesec dana. Kad sam ponovno krenuo na posao, pozvali su me da se vratim i dali mi 200 dolara. Učinite dobro ljudima, vratite 5.000 dolara i dobijte 200 dolara i besplatan McDonald's mjesec dana, dobra vrijednost", dodao je.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )