FOTO: null

Ambicije su nam uvijek velike, jednostavno, dok god idemo na velika takmičenja, želimo medalje - poručio je selektor košarkaške reprezentacije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je danas da, uprkos povredama, cilj na šampionatu Evrope u Turskoj ostaje isti.

Srbija je danas definitivno ostzala bez Miroslava Raduljice, pod velikim znakom pitanja je Marko Simonović, a probleme sa povredama i dalje imaju Nemanja Nedović i Miloš Teodosić.

- Ambicije su nam uvijek velike! Da nisu velike, ne bismo bili ovde i ne bismo nosili ovaj dres. Ne smijemo da bježimo od toga, imamo kvalitet, dobre igrače koji su izuzetno takmičarski raspolozeni, one koji su jako napredovali. Prema tome, na nama je da pokažemo vrijednost i kvalitet u bilo kom sastavu. Jednostavno, cilj reprezentacije Srbije dok god idemo na velika takmičenja su uvijek medalje - izjavio je Đorđević uoči polaska na pripremni turnir "Superkup" u Hamburgu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )