FOTO: null

Majstorica će odlučiti košarkaškog šampiona BiH, jer Igokea nije uspjela da upiše pobjedu nad Bosnom Rojal (80:91) u četvrtom susretu finala plej-ofa pa je rezultat sada izjednačen na 2:2.

Peta odlučujuća utakmica biće odigrana u subotu u Laktašima (20.15), a izabranici trenera Dragana Bajića imali su odličnu priliku da u Sarajevu sve završe. Vodili su nakon prvih 20 minuta da bi se totalni pad u igri desio tokom treće četvrtine koju su izgubili sa 15 poena razlike što nisu uspjeli da nadoknade mada je viđena drama u završnici. Trojkom Strahinje Mićovića četiri minuta prije kraja meča Igokea je prišla na 76:73, ali više od toga nisu mogli. Tokom cijelog meča velike probleme Aleksandrovčanima stvarao je Maksim Šturanović, koji je pokupio sve lopte pod oba koša.

- Dobro smo otvorili utakmicu i ispoštovali sve što nam je trener zadao. Na poluvremenu smo se dogovorili da nastavimo u još jačem ritmu, ali ne znam šta se desilo kada smo izašli na parket. Oni su bili jači i hrabriji te su igrali na sve ili ništa i uspeli su da stignu do trijumfa. Možda smo se malo opustili nakon lepe prednosti koju smo stekli, ali to nije neko opravdanje - rekao je bek Igokee Đorđe Milošević.

Naglasio je da ekipa ne igra pod pritiskom već jednostavno nisu imali rješenje za igru Bosne. Vjeruje da će se oporaviti do iduće utakmice i da će na svom terenu slaviti pobjedu.

- Izbora više nemamo i pred našim navijačima moramo dobiti iduću utakmicu. Sve je još uvek u našim rukama i uopšte ne sumnjam u naš trijumf i odbranu titule. Najvažnije je da se psihološki odmorimo i spremimo za najbitniji meč sezone. Imamo nekoliko dana i verujem da će  pehar ostati kod nas - istakao je Milošević.

Igokea je pet puta bila šampion BiH od čega je četiri titule osvojila u posljednje četiri godine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )