FOTO: InfoBijeljina

Mladi inženjer poljoprivrede Dražen Jović, čija je priča odjeknula širom Srpske jer je zbog ljubavi prema agraru umjesto Rusije odabrao život u rodnom Brocu, ugostio je na svom porodičnom imanju dr Mikajla Lazića, kandidata SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine i Bojana Savića, nosioca odborničke liste ove stranke za Bijeljinu.

Domaćinska atmosfera, osmjesi i konstruktivan dijalog obilježili su ovaj susret, istakao je dr Lazić, koji nije krio oduševljenje mladim Jovićem i njegovom porodicom.

„Dražen je svima zadao domaći zadatak. Lijepo je vidjeti takvu zrelost, odgovornost i ozbiljnost kod jednog mladog čovjeka. I sve je više mladih koji, poput Dražena, shvataju vrijednost i važnost sela. Motivacije za ostanak u selu i povratak u selo ima, a mi ćemo im pružiti i dodatnu podršku“, rekao je dr Lazić.

Bojan Savić, nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Bijeljina istakao je da su mladi i školovani ljudi budućnost, kako grada, tako i sela.

„Obišli smo ovo porodično imanje i uvjerili smo se iz prve ruke kako je nova generacija uspjela da sačuva tradiciju proizvodnje, uz značajnu modernizaciju i unapređenje. Dražen i njegova supruga dio su nove generacije koja će sačuvati semberska sela“, rekao je Savić.

Dražen Jović, koji pored porodičnog imanja, već sedam godina radi kao šef proizvodnje na Poljoprivrednom dobru „Semberija“, gdje je prošao sve stepenice, kandidat je za odbornika u Skupštini grada Bijeljina na listi SNSD-a.

"Veliko mi je zadovoljstvo ugostiti našeg dr Lazića, najpoznatijeg dječijeg hirurga u Semberiji, koji je prije svega dobar čovjek. Ja sam nov u politici, učlanio sam se u stranku tek prije nekih godinu dana, i ne krijem da sam se uključio zbog Bojana Savića, u kom sam prepoznao jednu novu energiju, ali su nam se i mnogo stavovi poklopili. Prije svih, to da obojica mislimo da se danas patriotizam i ljubav prema domovini iskazuje kroz rad i posvećenost", rekao je Dražen.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )