FOTO: null

Nakon dosta problema, Novak Đoković je uspio da pobijedi Mišu Zvereva i plasira se u polufinale masters turnira u Šangaju.Naredni protivnik biće mu Roberto Bautista Agut iz Španije.

Novak Đoković je veoma loše odigrao prvi set.

Najbolji svjetski teniser je napravio veliki broj grešaka ,a Miša Zverev je uz dobru igru to iskoristio i prvi set dobio sa 6:3. Đoković je dosta loše igrao i u drugom setu.Zverev je odmah na startu poveo sa 2:0,ali srpski teniser je uspio da vrati brejk. Na kraju drugi set je odlučen u taj brejku ,koji je Novak dobio sa 7:4.

Đoković je odlično otvorio treći set ,poveo sa 3:0,a nakon toga rutinski priveo meč kraju sa 6:3.Đokovića u polufinalu očekuje duel protiv Roberta Bautista Aguta,koji igra u odličnoj formi.To je potvrdio pobijedivši Žoa Vilfreda Congu sa 6:3 i 6:4.

Preostala dva četvrtfinala Mastersa u Šangaju na programu su danas.

Odmah po završetku dnevnika u direktnom prenosu pratićemo duel Endija Mareja i Davida Gofan,dok se u posljednjem četvrtfinalu sastaju Žil Simon i Džek Sok. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )