FOTO: srpskainfo.com

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Kvinsu nakon što je sa 2:0 savladao Žeremi Šardija. Najbolji srpski teniser je podsjetio na dane kad je bio među vodećim igračima svijeta i ono što može da raduje je da je opet siguran na svoj servis. Ostvario je 11. pobjedu u isto toliko mečeva protiv Francuza.

U prvom setu teniseri su bili sigurni na svoj servis. Đoković je bio puno sigurniji pa Francuz nije uopšte prijetio na servis srpskog tenisera. Na drugoj strani Novak je osvajao poene ali nikako nije mogao doći do brejk šansi.

Set je otišao u taj brejk, a u njemu je Đoković bio puno bolji. Sjajnim riternima je stekao prednost i imao set lopte a borbeni Francuz se nije predavao . Na 6:3 je spasio dvije set lopte ali nije mogao treću pa je Srbin dobio prvi set sa 7:6(7:5)

U drugom setu Đoković je opet bio sjajan na svoj servis. U potpunosti je dominirao a nekoliko puta je prijetio Francuzu. Nakon što Novak nije iskoristio prvu brejk loptu u devet gemu ipak oduzima servis rivalu i dolazi do prednosti 5:4. Zatim je bio siguran na svoj servis za pobjedu 6:4.

U velikom finalu igraće protiv Marina Čilić. Hrvatski teniser je u dva seta pobjedio  Australijanca Nika Kirjosa, i to nakon dva taj brejka 7:6 (3), 7:6(4).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )