FOTO: mondo

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković istakao je da se raduje povratku na teren upči meča drugog kola mastersa u Indijan Velsu.

Prvi nosilac i glavni favorit za titulu Novak Đoković igraće četvrti po redu na glavnom terenu protiv Amerikanca Bjorna Fratanđela.

Biće to i prvi meč koji će Srbin odigrati posle osvajanja rekordne sedme titule na Australijan openu.  

"Prošlo je dosta vremena otkako sam odigrao poslednji meč. Radujem se povratku, nedostaje mi da se takmičim. Ipak, mogu da kažem da sam uživao u vremenu koje sam proveo van terena. Bio sam u Srbiji, družio sam se sa svojim roditeljima i ljudima koje ne srećem često. Imao sam vremena da procesuiram sve što se desilo u Australiji", kazao je Đoković.

"Radio sam naporno više od tri nedeljue. Spremao sam se i fizički i psihički kako bih bio spreman za jedan od najvećih turnira na svijetu."

Na konstataciju da je stvorio oreol nepobjedivosti oko sebe, Novak je odgovorio:

"Ne znam da li bih rekao tako. Siguran sam da nisam jedini koji pokušava da stvori utisak da je na visini zadatka sve vrijeme. To je mnogo lakše reći nego uraditi. Međutim, to je ono čemu svi težimo."

Novak je sa pet titula rekorder u Indijan Velsu, a poslednji put je slavio 2016.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )