FOTO: srpskainfo.com / Ian Langsdon/EPA

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale mastersa u Parizu, pošto je u epskom duelu pobijedio Rodžera Federera sa 7;6, 5:7, 7:6.

Poslije spektakularnog trijumfa od ponedjeljka najbolji teniser sveijta nije krio sreću.

– Imali smo epske susrete tokom naših karijera, a ovo je definitivno jedan od najboljih. Obojica smo odigrali na visokom nivou. Smatram da je ovaj meč uz rame onom koji sam odigrao protiv Nadala u polufinalu Vimbldona, ovo je definitivno najzbudljiviji meč ove godine i vjerovatno najkvalitetniji meč u kojem sam učestvovao – istakao je Đoković.

Novak je bio oduševljen svojom igrom u duelu protiv Rodžera.

 

– To je bilo i očekivano, pošto kada igram protiv Rodžera, znam da moram da izvučem najbolje iz sebe da bih pobijedio. I zbog toga je naše rivalstvo toliko posebno  dodao je Novak.

Nije se tu Novak zaustavio kada je riječ o njegovom velikom protivniku.

– Kvalitet njegovog servisa je bio nevjerovatan, da budem iskren. Servis je uvijek njegovo najjače oružje. Ali, ove večeri je sve prelijepo pogađao. Miješao je udarce – istakao je Novak.

Nole je poslije trijumfa protiv Federera prošao u finale mastersa u Parizu, gdje će se danas od 15 časova sastati sa Karenom Hačanovim, koji je bio bolji od Dominika Tima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )