FOTO: null

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je ne vidi mogućnost za promjenu vladajuće većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske, tvrdeći da je poslanički klub ove partije stabilan i da će takav i ostati.

"Oni poslanici koji se danas tako lako prevrću sa jedne na drugu stranu i opredjeljuju se čas za jednu čas za drugu politiku, mogu da se suoče sa tim da za kratko vrijeme budu potpuno nevažni, jer se može desiti da parlament Srpske bude raspušten, da se ide na nove izbore i da u tom slučaju mnogi od njih nikada više ne uđu u parlament", istakao je on.

Đokić je iz ličnog političkog iskustva ocijenio da su u tom parlamentu prethodnih godina bili mnogo "jači igrači" kojih danas nema i za koje vjeruje da se nikada neće vratiti, od poslanika danas koji misle da su nešto bitni.

"Mnogo je mudrije da svi shvate ovaj trenutak drugačije, da omoguće da se ono što je narod izabrao na izborima provodi i da se ostvaruje ta politika, pa da nakon nekog vremena premjerimo rezultate i kažemo da li je podržavamo ili ne podržavamo takvu politiku i onda idemo na izbore da biramo drugu", smatra Đokić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )